Mors Dag och Studenten – presenttips

ANNONSERING | Här hittar du emellanåt utvalda tips om kampanjer, produkt- och butikspresentationer m m. Informationen innehåller länkar till sidor som i sin tur gör reklam för diverse presentbutiker på nätet.

REKLAM FÖR BLOMSTERNAVET.SE och INSTAGRAM.COM/BLOMSTERNAVET.SE

Morsdagsgåvor och studentpresenter

Finn din favoritbutik på nätet!

 

Några fördelar med att beställa presenter online:
Bredare urval på nätet: Finn unika och personliga presenter som passar olika smaker och intressen.
Bekvämlighet: Handla när som helst på dygnet i lugn och ro, var som helst, utan att behöva köa ute i butik! Beställ enkelt på din mobil, surfplatta eller dator.
Jämförelse av priser: Jämför sortiment, villkor och priser i flera butiker.
Hemleverans: Låt din gåva levereras direkt till mottagarens adress tillsammans med din hälsning.
Anpassade alternativ: Nischade butiker erbjuder möjligheten att anpassa presenter med namn, datum eller andra personliga texter. Perfekt när du vill ge en personlig gåva!
Recensioner och rekommendationer: Läs recensioner om den butik du väljer – de kan hjälpa dig att fatta kloka köpbeslut.
Enkla returer: Om din gåva inte passar mottagaren eller uppfyller förväntningarna är det bara att returnera varan för byte eller återköp.
Tänk på att du alltid har 14 dagars ångerrätt när du handlar på nätet (vissa specialla produkter kan dock vara undantagna från denna regel).

Snart är det dags att fira alla fantastiska mödrar. Den 26:e maj står det MORS DAG i almanackan. Dessutom närmar sig studenttiden med stormsteg. Rätt vad det är har vi glada, nybakade studenter på stan!

Du som jagar efter en fin present att ge på mors dag eller en minnesvärd student-/examensgåva, kika in här:

 

Följ oss gärna på Instagram!

 

 

Fotografering är ett trevligt intresse som vi gärna ägnar oss åt. Motiv som vi gärna fotograferar är vackra blommor och växter, naturbilder och djur. Därför är det mestadels blomsterbilder och naturbilder du hittar på vårt Instagramkonto.

Utflykter till intressanta och mysiga ställen i vårt avlånga land är ett annat intresse vi har. Så ett och annat utflyktstips blir det också. Plus en del tips om blomsterförmedlingar och presentbutiker på nätet. Det finns ju gott om sådana och det kan vara svårt att välja vilken butik man ska använda. På blomsternavet.se finns samlad information om några väl utvalda blomsterbutiker, trädgårdsbutiker och presentbutiker. Vissa känner du säkert redan till, men vissa butiker hade du kanske inte en aning om att de fanns. Förhoppningsvis hittar du en butik som matchar dina inköpsplaner.

Välkommen att följa oss på Instagram:

-> blomsternavet.se på Instagram

 

och självklart är du välkommen till vår sajt också!

-> blomsternavet.se